“Ik ben in 1986 begonnen als notarieel secretaresse op een middelgroot notariskantoor in Nijmegen. Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit leverings- en hypotheekakten uittypen (toen nog op de typemachine zonder correctielint!) en alle daarbij behorende werkzaamheden.

Door de jaren heen heb ik mij verder ontplooid en ben uiteindelijk zelfstandig onroerend goed dossiers gaan behandelen wat mijn interesse en motivatie in het notariaat meer versterkte.

 

Na enkele omzwervingen binnen het notariaat heb ik in 2007 besloten het roer om te gooien en ben als freelance notarieel medewerker verder gegaan.

Sinds mijn loopbaan als freelancer heb ik mooie opdrachten weten binnen te halen op kleine, middelgrote en internationale notariskantoren door heel Nederland, waardoor mijn huidige netwerk aanzienlijk gegroeid is.

 

Naast het serieuze werk in het notariaat heb ik uiteraard ook een privé-leven welke voornamelijk bestaat uit mijn grootste hobby: gitaar spelen en jammen.

Reizen en verschillende culturen opsnuiven behoren ook tot een van mijn vrijetijdsbestedingen.”

 

* Is een medewerker (plotseling) ziek geworden?

* is of gaat een medewerker met zwangerschapsverlof?

* Is de werkdruk te hoog?

* Kunt u een paar extra handen gebruiken?

* Heeft u tijdelijk ondersteuning nodig?

* Is uw interesse gewekt?

 

Bij GNO bent u op het juiste adres! GNO is inzetbaar in de breedste zin van het woord, met name op het gebied van onroerend goed.

Samen zoeken wij naar een passende oplossing!

 

Hartelijke groet,

Shirley Geesdorp